Кінопродюсер Вайнштейн оскаржив вирок у справі про зґвалтування в Лос-Анджелесі

Джерело: CBS News

Кінопродюсер Гарві Вайнштейн подав апеляцію на вирок, ухвалений щодо нього за сексуальне насильство над акторкою у готелі в Лос-Анджелесі, скоєне понад десять років тому.

Як розповіли в агенції, адвокати Вайнштейна подали заяву до Другого окружного апеляційного суду через рік після того, як заявили про свій намір ініціювати новий розгляд у справі в Лос-Анджелесі.

Зокрема йдеться про одну з чотирьох жінок, які фігурували у справі проти Вайнштейна, якого у лютому 2023 року в Лос-Анджелесі визнали винним у сексуальному насильстві та засудили до 16 років позбавлення волі.

У грудні 2022-го Вайнштейна визнали винним у зґвалтуванні жінки у 2013 році. Присяжні тоді не змогли дійти одностайності щодо трьох інших обвинувачень.

Суд присяжних також виправдав Вайнштейна за обвинуваченням у сексуальному насильстві над масажисткою у 2010 році.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.