У Вінниці хлопець вбив двох дівчат, а потім сам вчинив самогубство

Джерело: ГУ Нацполіції у Вінницькій області

У квартирі в спальному районі Вінниці 23-річний хлопець під час сварки застрелив свою 18-річну дружину та тяжко поранив її 19-річну подругу. Згодом він пішов на набережну, де наклав на себе руки.

За даними поліції, зловмисник стріляв у двох дівчат через конфлікт на ґрунті особистих відносин, після чого втік. 

19-річна поранена ще встигла викликати швидку, однак вже не змогла відчинити двері. Тому поліціянти залізли у квартиру на третьому поверсі через вікно. Вони виявили двох дівчат, обидві з вогнепальними пораненнями.

Згідно зі слідством, чоловік в ході сварки відкрив вогонь з пістолета у помешканні, застреливши свою 18-річну дружину, подругу у важкому стані госпіталізували. Після вбивства зловмисник пішов у безлюдну прибережну зону і вистрелив собі в голову. 

Усі обставини кримінального правопорушення та мотиви його скоєння встановлюються, тривають слідчі дії.

ЦАХАЛ ліквідував лідера ліванського угруповання Хезболла Хасана Насраллу.

Військова місія коаліції на чолі з США в Іраку завершиться до вересня 2025 року, після чого відбудеться перехід до двостороннього безпекового партнерства, йдеться в спільній заяві США та Іраку.

У Сумах зросла кількість жертв та поранених внаслідок ракетної атаки БпЛА по лікарні.

Державний секретар США Ентоні Блінкен під час зустрічі з міністром закордонних справ КНР Ван Ї обговорив підтримку Китаєм оборонної промисловості Росії, зазначивши, що китайські розмови про мир в Україні не відповідають реальним діям. 

Правоохоронці показали наслідки атаки російських БпЛА по лікарні у місті Суми.