На Київщині внаслідок нічної атаки РФ пошкоджено високовольтні мережі

Джерело: ДТЕК

Вночі 20 червня внаслідок ракетно-дронової атаки РФ пошкоджено високовольтні мережі у Броварському районі Київщини.

Енергетики почали працювати над ліквідацією наслідків близько 5 ранку. Станом на зараз до резервних джерел живлення під’єднано близько 5 250 домівок.

“Ліквідація наслідків обстрілу триває. Робимо все можливе, щоб до кінця дня повернути світло усім родинам Київщини”, – повідомили у ДТЕК.

Додамо, що цієї ночі російські війська вкотре вдарили по енергооб’єктах України. Влучання зафіксовано у Київській, Вінницькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Зокрема відомо про удар по одній з теплоелектростанцій ДТЕК, внаслідок чого поранено трьох енергетиків, а обладнання ТЕС зазнало вагомих пошкоджень.

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.