Восьмирічний пекінес переміг у конкурсі «Найпотворніша собака світу»

Джерело: The Guardian

Восьмирічний пекінес на ім’я Вайлд Тханг зі штату Орегона став переможцем цьогорічного конкурсу “Найпотворніша собака світу”.

Фото: Getty Images

Тханг брав участь у п’яти конкурсах найпотворніших собак світу і цей став його першою перемогою.

Ще на десятому тижні життя в пекінеса виявили собачу чуму, що заважає росту зубів і спричиняє розлад м’язів однієї з ніг.

Власниця собаки Енн Льюїс отримає 5000 доларів за перемогу та появу в шоу Today на NBC.

Друге місце в конкурсі посів 14-річний мопс на прізвисько Рим. На третьому місці – 14-річна собака змішаної породи на ім’я Дейзі Мей, яку врятували з вулиці у віці двох років і вона втратила зуби, шерсть та зір.

Голосування проводилося колегією суддів, а публіка могла проголосувати в Інтернеті за нагороду глядацького вибору, яку отримав 14-річний мопс Рим.

Фото: Getty Images

Серед інших учасників були метиси чихуахуа, китайських чубатих і мопсів, у тому числі 14-річний пес змішаної породи (брюссельський грифон і мопс) на ім’я Фредді Мерк’юрі.

Фото: Getty Images

Американський репер Каньє Вест прибув до Москви і зупинився у центрі російської столиці, стверджує російська продюсерка Яна Рудковська.

За гроші зібрані в турі Сполученими Штатами Америки команда Ірини Федишин придбала понад 50 автомобілів для українських захисників.

Українська військова промисловість запустила серійне виробництво безпілотників-камікадзе, які можуть вражати цілі на відстані понад 1000 кілометрів. Про це повідомив Герман Сметанін, генеральний директор Укроборонпрому.

Новий портрет короля Чарльза III у військовій формі оприлюднили з нагоди Дня збройних сил Великої Британії, який країна цього року відзначала 29 червня.

Парламентська асамблея ОБСЄ 29 червня ухвалила резолюцію, визнавши дії Росії геноцидом українського народу.