Японський готель скасував бронювання туриста з Ізраїлю через «воєнні злочини» ЦАХАЛу

Джерело: CNN

Японський готель у місті Кіото потрапив у скандал через скасування бронювання туриста з Ізраїлю. Адміністрація пояснила рішення “воєнними злочинами” ізраїльських військових у війні проти Палестини в Секторі Гази.

За даними посольства Ізраїлю в Японії, турист отримав повідомлення через месенджер WhatsApp від працівника готелю Hotel Material. У ньому йшлося: “Нам прикро повідомити вам, що через воєнні злочини, скоєні членами Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) у конфлікті між Ізраїлем і Палестиною в Газі, ми не можемо прийняти бронювання від осіб, які, на нашу думку, можуть мати зв’язки з ізраїльською армією”.

Міська влада Кіото звинуватила готель у порушенні місцевого законодавства, яке забороняє дискримінацію у готельному бізнесі. Представники влади зазначили, що мають забезпечувати рівні умови для всіх гостей та заявили про свій намір ретельно розслідувати цей випадок.

Посольство Ізраїлю в Японії додало, що інцидент став серйозним порушенням принципів гостинності та дипломатичних норм. Крім того, його назвали дискримінаційним. Вони висловили сподівання, що готель ухвалить відповідні заходи для запобігання подібним ситуаціям у майбутньому і попросить вибачення перед тим туристом.

  • 24 травня судді Міжнародного суду Організації Об’єднаних Націй наказали Ізраїлю негайно припинити військовий напад на місто Рафах на півдні Гази, винісши рішення у справі Південної Африки, яка звинувачує Ізраїль у геноциді.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.