Мінцифри, МОН і компанія Genesis анонсували запуск безоплатних ІТ-курсів для викладачів вишів

Джерело: пресслужба Мінцифри

Міністерство цифрової трансформації, Міністерство освіти і науки та ІТ-компанія Genesis запускають безоплатні курси у сфері продуктового ІТ для викладачів вищих навчальних закладів.

“Ви викладач і хочете інтегрувати Всеукраїнські курси в освітні програми своїх навчальних закладів? Долучайтеся до безоплатного інтенсиву від ІТ-компанії Genesis”, – йдеться у повідомленні.

На курсі можна здобути знання у сфері продуктового ІТ, дізнатися про структуру курсів та навчитися ефективно викладати їх для студентів.

Після успішного завершення викладачі отримають сертифікат із переліком набутих компетенцій та право інтегрувати курси у своєму закладі освіти. Також вони матимуть доступ до конспектів, інфографік, презентацій та бізнес-моделей.

Як зазначається, з 10 по 21 липня триватиме курс “Створення та розвиток IT-продуктів”, а з 24 липня по 4 серпня – курс “Маркетинг IT-продуктів”.

Зареєструватися на навчання можна за посиланням.

Курси розроблені IT-компанією Genesis, Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra спільно з Мінцифри та МОН.

У відомстві додали, що адаптована версія курсу “Створення та розвиток IT-продуктів” розміщена у вільному доступі на національній платформі цифрової грамотності “Дія.Освіта”.

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.

Представники охорони здоров’я США підтвердили випадок захворювання на пташиний грип у пацієнта, який не контактував безпосередньо з інфікованими тваринами.