Суперечить ідеї заходу: Зеленський провів молитовний сніданок, але не покликав опозицію

Джерело: Офіс Президента, Софія Федина

У Києві в суботу, 29 червня, відбувся молитовний сніданок під патронатом Президента України Володимира Зеленського. Його відвідали 836 осіб із 15 країн світу, зокрема представники 12 конфесій. Проте представників опозиції не було запрошено.

Серед учасників були звільнені з полону священники УГКЦ Богдан Гелета та Іван Левицький, як повідомив Офіс президента.

“Ми всі тут люди різні. Це факт. І можуть бути різними наші погляди, і ми йшли різними шляхами. У нашому молитовному сніданку беруть участь представники різних країн та різних спільнот. Але є те, чим ми всі безперечно поєднані. І це – наше прагнення зберегти найсвітліше в людях та в нашій країні – вистояти у страшний час війни”, – сказав очільник України.

Разом з тим, виявилось, що на захід взагалі не запросили представників опозиції, що суперечить ідеї молитовного сніданку.

“Молитовний сніданок – це американська протестантська традиція, яка передбачає, що найзатятіші опоненти мають об’єднатися у молитві. Зеленський так боїться опозиції, що вперше на молитовний сніданок не запросили нікого з Європейської солідарності” – написала народна депутатка IX скликання Софія Федина.

  • Студентка Українського Католицького Університету Юлія Лисак отримала стипендію Фонду Порошенка імені Героя України Тараса “Хамера” Бобанича.
  • Лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко під час виступу на Політичній Асамблеї Європейської народної партії у Брюсселі закликав європейських партнерів зробити все необхідне для перемоги у війні проти Росії.
  • Петро Порошенко на виставці Eurosatory 2024 у Парижі розповів про переговори з виробниками військової техніки.
  • Лідер фракції “Європейська Солідарність” передав бійцям батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92-ї бригади імені кошового отамана Івана Сірка партію новітніх дронів.

Правоохоронці затримали чергових підпалювачів, які скоювали злочини за вказівками Росії.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву лідера РФ Володимира Путіна про оточення українських військових у Курській області, назвавши це “відвертою дезінформацією”.

Російські військові внесли технічні зміни у керовані авіаційні бомби (КАБи) і тепер вони летять на більшу відстань.

В Україні накопичено достатні запаси паливно-мастильних матеріалів для стабільного проходження осінньо-зимового періоду. 

За даними ЗМІ американці, які створюють фейкові новини про кандидатку на пост президента США Камалу Гарріс, працюють на розвідку Росії.