Перша леді США Джилл Байден знялася для Vogue і стала на захист чоловіка

Джерело: Vogue

Дружина президента США Джо Байдена, Джилл Байден, потрапила на серпневу обкладинку американського Vogue.

Обкладинка з’явилась через кілька днів після критики виступу Джо Байдена на дебатах із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, на початку сезону виборчих перегонів у США.

Наступного ж дня після дебатів в коментарі для Vogue перша леді відповіла на заклики знятися з президентських перегонів.

“Не дозволимо цим 90 хвилинам визначити чотири роки, які він був президентом. Ми будемо продовжувати боротися”, – сказала Джилл Байден.

Дружина президента є однією з найближчих осіб, до думки якої Джо Байден прислуховується.

“Дійсно, у багатьох різних сферах я розповідаю йому те, що бачу, що чую, і він це розуміє. І саме тут відбувається магія”, — ділиться Джилл Байден.

  • Президент США Джо Байден може відмовитися від участі у виборах лише в тому випадку, якщо так вирішить невелике коло наближених до нього людей.
  • Редакційна колегія газети The New York Times зробила спільну заяву, закликавши Джо Байдена не брати участь у виборах президента США.
  • Опитування, проведене Morning Consult на запит Axios Friday, показало, що більшість американських виборців – 60% – вважають, що Демократична партія повинна “обов’язково” або “імовірно” знайти заміну Джо Байдену,

Лікарі Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні прооперували 6-річну дівчинку та дістали з її шлунка кілограм волосся.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у Ніжинському районі Чернігівської області.

В Одеській області лікарі врятували життя 11-місячному хлопчику, який упав у вигрібну яму і був ушпиталений у важкому стані.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, ймовірно, прагне переключити увагу Заходу на можливі мирні переговори щодо війни Росії проти України. Зокрема його зусилля спрямовані на підрив європейської підтримки України.

Українські розвідники, оператори підрозділу ГУР МО України “Ghost”, завдали серію успішних FPV-ударів по цілях російських загарбників.