Дружина Роберта Паттінсона з новонародженою донькою з‘явилась на обкладинці Vogue

Джерело: Vogue

Дружина зірки “Сутінків” Роберта Паттінсона акторка Сьюкі Вотергаус з’явилася на обкладинці британського Vogue разом зі своєю донькою, яка народилася у березні цього року.

Про те, що Вотергаус народила дівчинку від Паттінсона, стало відомо у квітні. Тоді вона опублікувала в Instagram їхню першу спільну фотографію. Зараз дитина стала героїнею фотосесії для Vogue.

Фото: Vogue

Зазначимо, що Роберта Паттінсона та Сьюкі Вотергаус познайомили у 2018 році спільні знайомі, невдовзі вони почали зустрічатися.

Про вагітність Сьюкі стало відомо у листопаді минулого року. Незабаром після народження дівчинки Сьюкі Вотергаус та Роберт Паттінсон одружилися.

Фото: Vogue

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.