На Черкащині під час ліквідації пожежі врятували п’ять цуценят

Джерело: ДСНС

У селі Стецівка Звенигородського району Черкаської області надзвичайники врятували п’ять цуценят під час ліквідації пожежі.

Як зазначається, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на відкритій території зайнялось сміття. Прибувши на місце, у самому епіцентрі пожежі рятувальники почули скавчання й одразу зрозуміли, що тварина потребує термінової допомоги. Доки колеги приборкували вогонь — один з рятувальників вирушив на пошук.

“Одразу знайти місце, де лунало таке жалісне скавчання я не зміг, бо було дуже багато диму, скрізь вогонь. Коли ж знайшов, аж п’ятеро цуценят плакали просто серед сміття, яке палало. Троє з них були просто налякані, а двоє надихались диму”, – розповів рятувальник Андрій Харченко.

Рятувальники винесли цуценят на безпечну територію, вмили їх та напоїли водою. Потім передали собак старості громади для подальшого прилаштування.

Фото: ДСНС

  • У США на озері Гренада, штат Міссісіпі, місцеві рибалки врятували від утоплення 38 гончих собак, які опинилися у водоймі внаслідок невдалого полювання на оленя.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.