В ОПУ спростували інтерв’ю Зеленського американському журналісту Такеру Карлсону

Джерело: Сергій Никифоров у Facebook

Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що інформація про інтерв’ю президента Володимира Зеленського американському журналісту Такеру Карлсону не відповідає дійсності. Раніше той брав інтерв’ю у президента РФ.

“Пану Такеру Карлсону варто уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ. У Президента України зовсім інший графік, і Такера Карлсона там немає”, — написав Никифоров.

Раніше Карлсон анонсував інтерв’ю з Володимиром Зеленським, написавши: “Здається, у нас є інтерв’ю Зеленського”. Більше подробиць він не наводив.

За його словами, взяти інтерв’ю у Зеленського він намагався протягом двох років, особливо після інтерв’ю з президентом РФ Володимиром Путіним у лютому.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

Після захоплення Вугледара на Донеччині російські сили, ймовірно, продовжать спроби наступу.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.