Зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США (ОНОВЛЕНО)

Джерело: Руслан Ханумак/Instagram

Український ведучий та актор “Кварталу 95” Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США.

Ведучий опублікував своїй сторінці в Instagram відео зустрічі з 6-річним сином. У підписі до ролика він розповів, що давно чекав цього моменту і, передбачаючи майбутню хвилю критики, заявив, що не боїться за власну репутацію.

“Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою. Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Жодний клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання мами не замінять дитинство без батька. Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом”, – написав Ханумак.

Про те, як йому вдалося перетнути кордон, актор не розповів.

Після цієї новини студія “Кварталу 95” “відхрестилася” від нього. Ханумак був актором, сценаристом та режисером студії “Кварталу”, однак в компанії заявили, що він “ніколи не був штатним працівником”.

“Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером та актором тільки на умовах договорів замовлення. З 2021 року Студія “Квартал 95” не має з Русланом Ханумаком ніяких цивільно-правових та трудових відносин”, – йдеться в заяві.

В “Кварталі” також додали, що всі актори студії знаходяться в Україні.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

93-річний американець та ветеран армії США Вітаутас Пачкаускас підтримує Україну і з початку війни вже 130 разів виходив на проукраїнські акції.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт.