Графіки відключень світла 6 липня застосовуватимуть впродовж доби — «Укренерго»

Джерело: “Укренерго”

В НЕК “Укренерго” повідомили, що завтра, 6 липня, графіки погодинних відключень діятимуть протягом всієї доби.

До того ж, обленерго застосовуватимуть дві черги обмежень електроенергії, а з 17:00 до 22:00  – три. 

Для об’єктів критичної інфраструктури обмеження не діятимуть.

Нагадаємо, що споживання електроенергії в кожній області розподілено на шість черг. Використання трьох черг означає, що приблизно половині споживачів одночасно можуть вимкнути електроенергію.

“Черга – це група побутових споживачів та бізнесу, які споживають певну кількість мегават. Скільки черг застосовувати у всіх регіонах одночасно – визначає диспетчерський центр “Укренерго” для компенсації дефіциту енергії в системі. Яка тривалість черги, яку чергу відключати саме зараз – визначають обленерго у кожному регіоні“, – йдеться в повідомленні.

Міністерство внутрішніх справ Естонії днями визнало недостатніми зміни, котрі внесла Естонська православна церква Московського патріархату до свого статуту для розриву зв’язків з Москвою.

5 жовтня Букви опублікували матеріал про історію херсонки Олени Молокової, в якому йдеться про її…

Згідно зі ще не оприлюдненими планами НАТО, союзникам доведеться надати значно більше військ і зброї, щоб захистити себе від Росії, включаючи Німеччину.

Кібератака, ймовірно, пов’язана з китайським урядом, була націлена на мережу низки американських провайдерів широкосмугового доступу, потенційно отримавши доступ до інформації із систем, які федеральний уряд США використовує для санкціонованих судом запитів на прослуховування телефонних розмов у мережі.

Західні дипломати та частина українських посадовців вважають, що найімовірнішим компромісом для завершення війни, Росія збереже контроль над окупованими територіями, а Київ набуде членства в НАТО та гарантій безпеки від альянсу.