Джордж Клуні закликав Байдена відмовитися від участі у президентських виборах

Джерело: The New York Times

Американський актор Джордж Клуні у статті для The New York Times закликав Джо Байдена відмовитись від участі у виборах президента.

Варто зауважити, що в червні Клуні був одним з організаторів масштабного голлівудського збору коштів для Байдена.

“Я люблю Джо Байдена. Як сенатора. Як віцепрезидента і як президента. Я вважаю його другом і вірю в нього. За останні чотири роки він виграв багато битв, з якими йому довелося зіткнутися. Але єдина битва, яку він не може виграти — це битва з часом”, — зазначив актор.

За словами Клуні, демократи були “настільки налякані перспективою другого терміну Трампа, що вирішили ігнорувати всі тривожні сигнали”, коли мова йде про старіння Байдена.

Як зауважив актор, інтервʼю президента США після дебатів з ABC News і Джорджем Стефанопулосом тільки посилило думку про те, що Байден не повинен бути кандидатом від Демократичної партії.

“Справа у віці. Нічого більше. Ми не переможемо в листопаді з цим президентом. До того ж, ми не виграємо в Палаті представників і програємо в Сенаті. Це не лише моя думка, це думка кожного сенатора, члена Конгресу та губернатора, з якими я розмовляв приватно”, — наголосив Клуні.

При цьому актор вважає, що “Байден — герой, який врятував демократію у 2020 році” і потрібно, аби він зробив це знову у 2024 році.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.