В Арізоні батько залишив дворічну доньку спати в автівці під час спеки: дитина померла

Джерело: CNN

В Арізоні померла дворічна дівчинка, яку батько залишив спати в розпеченій автівці під час сильної спеки.

Інцидент трапився 9 липня. За наявними даними, батько їздив з донькою у справах. Дорогою додому дитина заснула в автомобілі, відтак батько залишив її спати всередині. При цьому автомобіль він залишив заведеним та увімкнув кондиціонер.

Коли додому повернулась матір дівчинки, вона побачила доньку без свідомості в автівці. На той момент автівка вже не була заведена, а кондиціонер не працював. Хтось викликав 911, і на місце прибули поліція та рятувальники.

За даними поліції, дитина залишалась в автомобілі одна від 30 до 60 хвилин.

Дитині провели реанімаційні заходи та госпіталізували. Однак у лікарні медики лише константували смерть дівчинки. Зараз триває розслідування справи.

“Ми допитуємо батька, всіх свідків, сусідів, щоб дізнатись, чи було заведено автівку, і чи працював кондиціонер. Все, що нам зараз відомо, що авто було гарячим, а дитина не реагувала. Було дуже спекотно… Це дуже трагічно”, – повідомили у поліції.

На момент інциденту температура повітря на вулиці коливалась між +38 до +42 градусами.

Цьогоріч у США через залишення у розпеченій автівці загинуло 10 дітей.

За даними національної адміністрації з безпеки дорожнього руху, температура тіла дитини підвищується у 3 – 5 разів швидше, ніж у дорослого. Діти можуть померти, якщо температура їхнього тіла сягне 41 градуса.

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.