Росіяни на тимчасово захоплених територіях приводять сільгосппродукцію у відповідність до стандартів РФ

Джерело: заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

Російські окупанти на тимчасово захоплених територіях України приводять сільськогосподарську продукцію та діяльність сільгоспвиробників у відповідність до стандартів Російської Федерації.

За інформацією Ганни Маляр, зараз путінський режим створює умови для експорту сільськогосподарської продукції з тимчасово окупованих територій України за межі території РФ.

Для цього окупант приводить сільськогосподарську продукцію та діяльність сільгоспвиробників у відповідність стандартам Федеральної служби ветеринарного та фітосанітарного нагляду.

“Росія, як справжній варвар, захоплює території та людей більш розвиненої держави, висмоктує всі ресурси та доводить до руйнації”, – зазначила Ганна Маляр.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 18 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 153 бойові зіткнення. Більш як 50% від загальної кількості боїв відбулися на Покровському та Курахівському напрямках.

17 вересня вперше відбувся централізований обмін повістками в електронному вигляді. Загалом Укрпошта отримала близько шести тисяч повісток щодо виклику військовозобов’язаних до ТЦК.

Посли країн “Великої сімки” підтримали та привітали схвалення Радою закону щодо реформи митниці.