Netflix поширив тизер п’ятого сезону серіалу «Дивні дива»

Джерело: Netflix на YouTube

Netflix випустив тизер п’ятого сезону серіалу “Дивні дива”, який завершить історію жителів Гокінза. У закадровому ролику показали підготовку акторів та знімальної групи до роботи над новим сезоном.

“Ми офіційно на півдорозі до завершення знімання п’ятого й останнього сезону серіалу “Дивні дива” від Netflix”, — йдеться в описі до відео.

У тизері з’являються актори попередніх сезонів, включаючи Міллі Боббі Браун (Одинадцять), Фінна Вулфгарда (Майк Вілер), Гейтена Матараццо (Дастін Хендерсон), Калеба Маклафліна (Лукас Сінклер), Ноа Шнаппа (Вілл Баєрс), Седі Сінк (Макс Мейфілд) та інших.

“Я починала, коли мені було 10. І зараз мені 20 років. Це дуже дивно”, — поділилася враженнями Міллі Боббі Браун.

Серіал “Дивні дива” від Метта і Росса Дафферів вперше вийшов на Netflix у липні 2016 року та став одним із найпопулярніших на платформі. Четвертий сезон вийшов у травні 2022-го. Зйомки продовження мали початися влітку 2023-го, але були відкладені через страйки акторів і сценаристів.

Виробництво п’ятого сезону офіційно розпочалося у січні 2024 року. Про це Netflix повідомив 8 січня. Точна дата виходу останнього сезону ще не відома, але очікується, що “Дивні дива 5” складатимуться з восьми епізодів і вийдуть на екрани у 2025 році.

Папа Римський Франциск закликав 1,4 мільярда католиків світу відмовитися від “божевільної гонитви” за грошима і натомість присвятити себе своїй вірі в новій енцикліці, найвищій формі папського вчення.

СБУ спільно з Нацполіцією затримали банду рекетирів, які тероризували мешканців Черкас. Зловмисники вимагали гроші з місцевих підприємців під виглядом повернення неіснуючих боргів.

З 24 жовтня у застосунку “Армія+” запущено сервіс онлайн-навчання для українських військовослужбовців.

В столиці викрили працівників Голосіївського РТЦК та СП, які допомогли понад тисячі військовозобов’язаних чоловіків ухилитись від мобілізації.

Європейський Союз розглядає можливість підвищення мит на додаткові сільськогосподарські та продовольчі товари, а також добрива з Росії та Білорусі.