Netflix випустив анонс четвертого сезону серіалу «Бріджертони»

Джерело: Netlix в YouTube

Netflix анонсував четвертий сезон серіалу “Бріджертони”, що розповідає історію кохання Бенедикта Бріджертона, роль якого виконує англійський актор Люк Томпсон.

Сюжет сезону засновано на книзі Джулії Квін “Пропозиція джентльмена” і фокусується на стосунках Бенедикта з позашлюбною донькою графа, Софі Бекетт.

Анонс підкреслює важливість балу-маскараду, що ймовірно стане місцем зустрічі головних героїв сезону. Однак, точну дату прем’єри четвертого сезону поки що не оголошено.

Третій сезон “Бріджертонів”, який вийшов у червні 2024 року, розповідав історію кохання брата Бенедикта, Коліна Бріджертона, та Пенелопи Фезерінгтон.

Крім того, третій сезон хітового серіалу “Бріджертони” потрапив до числа найпопулярніших шоу на Netflix. Від своєї прем’єри 16 травня, він зібрав 91,9 мільйона переглядів і посів 10 місце в англомовному чарті Netflix, який визначає популярність серіалів на основі переглядів протягом перших 91 дня після виходу.

23 жовтня через атаки російських військ енергооб’єкти в шести областях України зазнали пошкоджень, що призвело до знеструмлення споживачів. Найбільше постраждали Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Полтавська, Сумська та Харківська області.

У Старокостянтинові на Хмельниччині через падіння уламків російського БПЛА виникли пожежі. З пошкодженого готелю та будинку довелось евакуювати 40 людей.

Участь північнокорейських військових у війні проти України на боці РФ може призвести фактично до Третьої світової війни.

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль і президент Польщі Анджей Дуда в четвер, 24 жовтня, засудили відправку військ Північною Кореєю до Росії як глобальну загрозу безпеці.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко передав українським захисникам на фронті нову партію FPV-дронів, засобів РЕБ та іншої техніки на суму 46,5 мільйонів гривень.