На Олімпіаді в Парижі пограбували на $540 тисяч легенду футболу Зіко

Джерело:  Le Parisien

Одного з найвидатніших футболістів в історії бразильця Зіко (Артур Антунес Коїмбра) пограбували на півмільйона доларів під час Олімпіади в Парижі.

Зокрема в тренера поцупили валізу, в якій були діаманти, годинник Rolex, кольє і готівка.

Як розповіли у виданні, Коїмбра прилетів у складі бразильської делегації на Олімпійських іграх. 25 червня він узяв таксі, але коли сів у машину, до авто підійшов невідомий, який почав кричати на водія і відволікати. У цей час його спільник відкрив багажник і забрав речі.

Довідка. Кар’єра Зіко тривала з початку 1970-х до початку 1990-х. Його перебування в одному з найпрестижніших клубів Бразилії “Фламенго” ознаменувалося численними титулами та перемогами.

На міжнародній арені Зіко зіграв 71 матч і забив 48 голів. Він зіграв на трьох чемпіонатах світу з футболу (1978, 1982 і 1986), а збірну чемпіонату світу 1982 року запам’ятали як одну з найкращих команд.

  • Південна Корея висловила жаль, що її делегацію спортсменів на церемонії відкриття Олімпіади в Парижі в п’ятницю представили як представників Північної Кореї, і зажадала від організаторів гарантій, що ця помилка більше не повториться.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.