Нафтосервісна компанія SLB повністю припиняє постачання товарів та послуг у РФ

Джерело: сайт компанії SLB.

Найбільша компанія з обслуговування нафтових родовищ SLB оголосила про припинення постачання товарів та послуг до Росії.

У компанії зазначили, що постачання припиняються з усіх об’єктів SLB по всьому світу у відповідь на тривале розширення міжнародних санкцій. До цього компанія припинила постачання зі Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Європейського Союзу та Канади.

Починаючи з березня 2022 року, у SLB вжили добровільних заходів для обмеження своєї діяльності в Росії та оголосили, що не робитимуть нових інвестицій у країну та не впроваджуватимуть нових технологій.

“SLB надзвичайно серйозно ставиться до своєї відповідальності за дотримання законів про експортний контроль та економічні санкції, і компанія підтримує позицію міжнародної спільноти, засуджуючи та закликаючи до припинення війни в Україні”, – йдеться в заяві компанії.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

Після захоплення Вугледара на Донеччині російські сили, ймовірно, продовжать спроби наступу.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.

Внаслідок вторгнення Росії понад 140 тисяч кілометрів квадратних України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.