Каньє Вест «підсів» на звеселяючий газ: у постачанні звинувачують його стоматолога

Ексдиректор роботи з персоналом бренду Yeezy Майло Янопулос у своїх соцмережах розповів, чому, на його переконання, Каньє Вест (він же – Ye) поводить себе настільки дивно: в усьому винне зловживання закисом азоту – звеселяючим газом. Ба навіть більше: Янопулос впевнений, що через цю залежність підприємець і репер не здатен займатися музикою або дизайном.

“Є причина, через яку Ye, раніше відомий як Каньє Вест, більше не взмозі успішно випускати музику чи одяг. Насправді – кілька причин. Але найсерйозніша, і та, що з’явилася не так давно – це його дантист Томас Коннеллі. Він “підсадив” Ye на оксид азоту, який також називають звеселяючим газом. Я вірю, що Коннеллі та його партнери намагалися вплинути на ментальне здоров’я та можливості Ye, аби його бізнес міг витягувати мільйони доларів з репера”, – написав колишній працівник Yeezy.

Томас Коннеллі – стоматолог Веста, який працював з ним протягом останніх двох років. Саме він замість зубів поставив реперу титаново-алмазний імплант.

Джерело: Каньє Вест

Коли ж Майло Янопулос виявив це шахрайство та намагався втрутитися, Вест свідомо зіпсував з ним відносини та спровокував його звільнення:

“На початку цього року я виявив шахрайство та втрутився. Йе, захоплений закисом, навмисно зіпсував наші стосунки, запропонувавши те, через що, як він знав, мені доведеться піти у відставку (бо я йому про це сказав): воскресити його давню марну фантазію про створення порно”.

Як відомо, у квітні представник репера Каньє Веста повідомив, що той планує запустити порностудію Yeezy, можливо, цього літа.

Янопулос звинуватив стоматолога у шахрайстві щодо темношкірих виконавців і використанні штучно вирощених алмазів замість обіцяних природніх.

“Минулого тижня я подав скаргу до Каліфорнійської стоматологічної ради з цією метою”, – повідомив він.

За словами Яннопулоса, через три місяці після того, як репер вставив собі титанові імпланти, співробітники Yeezy почали хвилюватися щодо можливої залежності Ye від закису азоту, і стали відкрито говорити про це. Майло стверджує, що музикант постійно згадував про цей газ на зустрічах і майже безперервно використовував інгалятор. Колишній керівник Yeezy також зазначив, що дантист регулярно занурював Ye в стан “постійної анестезії” без явної медичної необхідності. За ці послуги дантист щомісяця отримував від репера чеки на тисячі доларів і навіть переїхав жити до його будинку.

Комунікації репера з підлеглими стали незрозумілими та суперечливими, а його настрій став непередбачуваним. Майло переконаний: через цю пагубну звичку Каньє Вест більше не здатний успішно випускати музику чи одяг.

Джерело: Getty Images

Довідка: Звеселяючий газ, або оксид азоту (N₂O), — це безбарвний газ із легким солодкуватим запахом, який викликає ейфорію та сміх, через що він і отримав свою назву. Він широко використовується в медицині та стоматології як анестетик і знеболювальний засіб. Оксид азоту часто використовується в комбінації з іншими анестетиками для знеболення під час медичних або стоматологічних процедур. Він має легку седативну дію і допомагає пацієнту розслабитися. У невеликих дозах звеселяючий газ використовується для полегшення болю, наприклад, під час пологів або при проведенні деяких хірургічних процедур.

У рекреаційних цілях люди інколи вдихають звеселяючий газ для отримання короткочасного відчуття легкості, розслаблення, сміху та ейфорії. Цей ефект зазвичай триває кілька хвилин. Хоча звеселяючий газ може викликати тимчасове відчуття ейфорії, його рекреаційне використання несе ризики, такі як киснева недостатність, ушкодження нервової системи та навіть залежність.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.