Спекуляція на воїнах: в мережі розкритикували відео блогерів про нібито роботу на перемогу

Джерело: “Детектор медіа”

В соцмережах розкритикували українських блогерів, які зняли відео за участі чоловіка у військовій формі, де розповідають, що створенням контенту вони також наближають перемогу.

У відео знялись блогери Богдан Шелудяк та Дмитро Говоренко.

У відео блогери сказали, що втомились й тоді нібито пересічний глядач спитав, від чого. Тоді чоловік у військовій формі розповів про важливість роботи інфлюенсерів та зауважив, що вони також наближають перемогу України.

У коментарях користувачі розкритикували блогерів, а деякі військові запропонували помінятись місцями.

Скрін коментарів

Президент Румунії Клаус Йоганніс звернувся до парламенту з проханням дозволити створення на території країни морської навчальної бази для підготовки українських морських піхотинців. Ініціатива є частиною міжнародних зусиль для зміцнення обороноздатності України в умовах російської агресії.

Служба безпеки України затримала у Харкові агента російської воєнної розвідки, який коригував удари керованими авіабомбами (КАБ) по позиціях українських військових. Основними цілями агента були тимчасові базування Сил оборони, що брали участь у бойових діях на Харківському напрямку.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.