Памела Андерсон без макіяжу знялася для обкладинки Better Homes & Gardens

Джерело: Better Homes & Gardens

Зірка “Рятувальників Малібу”, акторка Памела Андерсон з’явилася на обкладинці Better Homes & Gardens. В інтерв’ю вона розповіла про створення своєї кулінарної книги.

Голлівудська акторка зізналася, що все почалося з подарунка на новосілля, який вона зробила своїм синам: 27-річному Брендону і 26-річному Ділану.

“Я пам’ятаю, у моєї мами були такі картки з рецептами в коробці. Я вирішила, що мені потрібно знайти кращу коробку з картками з рецептами. Коробка була для хлопчиків, які тільки-но купили будинок разом, і їхніх подружок, усіх чотирьох”, — поділилася Памела.

Зірка розповіла, що її старший син був ідейним натхненником цього задуму.

Фото: DITTE ISAGER

“Звичайно, мій син Брендон, будучи бізнесменом, сказав: “Це книжка, мамо”. І ми так і зробили, і назвали книжку “Я кохаю тебе”, бо такий напис було вигравірувано на коробці з рецептами”.

Захоплення кулінарією Памела назвала “медитацією”.

“Ця штука з хлібом – для мене така собі медитація. У цьому є щось, що я порівнюю з народженням дитини. Якщо всі ці люди це зробили, значить, і я зможу. Випічка вчить терпіння. Я зрозуміла, що в кулінарії є багато корисного. Якщо вам подобається готувати, ви має хист у багатьох справах”, – сказала вона.

Фото: DITTE ISAGER

Під час інтерв’ю акторка розповіла про свій образ 1990-х років та як її сприймали в суспільстві.

“У людей склався такий пневматичний образ мене, починаючи з “Плейбоя” і “Рятувальників Малібу”, закінчуючи моїми чоловіками-рокерами і всім іншим. І хоча я влаштовувала всі ці звані вечері і готувала всі ці страви для сім’ї та моїх дітей, це не було тим, що було видно публічно. Але я також підігравала тому образу, який був створений навколо мене. Я рада, що я зробила все це, я справді рада, що тоді була такою”, – пояснила зірка.

Нині ж, за словами Андерсон, вона “все це пережила”, “позбулася” колишньої слави і може бути собою. Останнім часом вона відмовилася від макіяжу і виходить у світ без декоративної косметики.

Кулінарна книга Памели є продовженням її гучних мемуарів “З любов’ю, Памело”, опублікованих 31 січня 2023 року.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 24 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

Державне бюро розслідувань завершило розслідування стосовно одного з київських прокурорів, котрий, ймовірно, привласнив мільйони гривень, вилучених під час слідчих дій.

Росіяни, котрі критикують російську владу, недостойні кращого, заявив протоієрей РПЦ Андрій Ткачов. Тих громадян, які стверджують, що в Росії “влада погана”, священнослужитель назвав “лжесвідками”.

Україна наголосила на необхідності демонтажу Кримського мосту та відновлення вільного судноплавства через Керченську протоку під час слухань у суді в Гаазі. Посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич заявив, що Росія незаконно побудувала цей міст, створивши постійну перешкоду для міжнародного судноплавства.

Станом на 15:00 23 вересня якість повітря в Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості, всі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються.