«Росіянам повертають їхне лайно»: Стівен Кінг підтримав Україну на тлі наступу на Курщину

Джерело: Стівен Кінг у X.com (Твіттері)

Американський письменник Стівен Кінг вважає, що росіяни цілковито “заслуговують на лайно”, аже вони самі вдерлися на територію іншої держави заради війни. Автор схвально ставиться до операції ЗСУ на Курщині, а раніше неодноразово підтримував Україну.
На момент публікації новини допис Кінга набрав 55 тисяч вподобайок, а переглянули його близько 2 млн користувачів.

“Росіяни отримують своє лайно назад, і вони на це заслуговують. Врешті-решт, вони почали все це”, – написав Стівен Кінг.

Скриншот з Твіттеру

У коментарях думки розділилися: деякі висловлювали підтримку словам Кінга, а інші навпаки критикували його позицію. Наприклад, під дописом залишали подібні твіти: “Росія напала на Україну. Вони заслуговують на все, що отримують”, “Історія говорить нам, що імперії та тирани падають. Росія і Путін засвоять цей урок. Слава Україні” тощо.

Також були і негативні думки з цього приводу: “Тримайтесь своєї казкової країни, де вам вірять”.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше.