На Netflix вийде анімаційний серіал «Сутінки: Сонце опівночі»

Джерело: Variety 

Мультсеріал, заснований на романі Стефені Маєр “Сутінки”, “Сонце опівночі” вийде на Netflix.

Ще в квітні 2023 року повідомлялося, що проєкт знаходиться на ранній стадії розробки на студії Lionsgate Television. Віцеголова Lionsgate Майкл Бернс у березні 2024 року підтвердив, що це буде анімаційний серіал. 

“Сонце опівночі” це переказ першої книги “Сутінків”, але з погляду персонажа Едварда Каллена, а не Белли Свон.

Спочатку в популярній серії “Сутінки” було чотири романи: “Сутінки”, “Молодий місяць”, “Затемнення” та “Світанок”, опубліковані між 2005 і 2008 роками. Згодом Маєр також випустила книгу “Життя і смерть: Сутінки” та “Сонце опівночі”.

Кінофраншиза, відома під загальною назвою “Сутінкова сага”, складалася з п’яти фільмів, які зібрали понад 3 мільярди доларів у світовому прокаті.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.

Внаслідок російської атаки по Харкову вже відомо про чотирьох постраждалих, серед них 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес.