Біля Верховної Ради виявили уламки збитого російського БпЛА

Джерело: Верховна Рада України

Поблизу будівлі українського парламенту виявлено уламки одного з російських БпЛА, збитого під час нічної атаки.

“Після сьогоднішньої нічної атаки російських дронів уламки збитого беспілотника виявлено біля будівлі Верховної Ради України”, – мовиться у повідомленні.

Зазначається, що будівля парламенту не зазнала пошкоджень.

Додамо, що в ніч на 7 вересня російські окупанти випустили по Україні 67 ударних безпілотників. Більшість з них – 58 БпЛА – було збито, зокрема над Києвом.

За повідомленням КМВА, уламки збитих дронів впали у Печерському районі. Падіння зафіксовано за чотирма різними адресами.

За однією з них виникло займання на відкритій місцевості. Вогонь охопив 50 квадратних метрів. Займання вже ліквідовано.

Обійшлось без жертв та руйнувань.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.

Біоактивне скло, що з’єднується з тканинами та зміцнює кістки й зуби, поєднали з токсичним металом галієм. Лабораторні випробування показали, що це скло знищує ракові клітини і може регенерувати хворі кістки.

За даними ЗМІ Румунія звернулась до України з проханням збивати російські БпЛА, які іноді залітають на румунську територію під час атак безпілотників.