Маск після інциденту з Трампом поцікавився, чому ніхто не прагне вбити Байдена і Гарріс

Джерело: Axios

Після того, як неподалік Дональда Трампа сталась стрілянина, Ілон Маск у соцмережах поцікавився, чому ніхто не хоче вбити Джо Байдена і Камалу Гарріс.

Відповідний допис мільярдер та винахідник залишив у своїй соцмережі X.

“І ніхто навіть не намагається вбити Байдена/Камалу”, – написав Маск.

Допис Маска викликав критику. Користувачі платформи почали вимагати, аби він видалив свій коментар, однак Маск спершу опирався, відповідаючи на коментарі.

“Ніхто навіть не намагався зробити це, я маю на увазі, і ніхто не буде”, – відповів він одному з користувачів.

На інше прохання видалити або змінити допис, підприємець відповів, що це “достатньо справедливо”, і він “не хоче робити те, що зробили вони, навіть жартома”.

Та згодом мільярдер все ж видалив допис і написав, що це був лише жарт.

У Білому домі коментуючи допис Ілона Маска нагадали, що президент Байден та віцепрезидентка Гарріс після нібито замаху на Трампа, наголосили, що у США немає місця для політичного чи будь-якого іншого насилля.

“Насилля потрібно лише засуджувати, а не заохочувати чи висміювати. Ця риторика безвідповідальна”, – сказав представник Білого дому Ендрю Бейтс.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Колишнього співробітника ЦРУ (Центральне розвідувальне управління США), який накачував наркотиками й піддавав сексуальному насильству десятки жінок, засудили до 30 років ув’язнення.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.