Розпочато зйомки четвертого сезону «Бріджертонів» та додано трьох учасників

Джерело: Variety

Вже розпочались зйомки четвертого сезону серіалу “Бріджертони”, про що оголосив стример Netflix.

У четвертому сезоні також додали трьох нових акторів: Кеті Люнг (Леді Арамінта Ган), Мішель Мао (Розамунд Лі) та Ізабелла Вей (Посі Лі). 

Майбутній сезон буде про другого сина Бенедикта (Люк Томпсон). Як повідомляє Variety, акторка Єрін Ха зіграє кохану Бенедикта Софі Бек.

Фото: Netflix

Netflix випустив короткі біографії трьох нових персонажів:

Леді Арамінта Ган: “Двічі одружена і двічі овдовіла, Арамінта має двох дівчат, які дебютують на шлюбному ринку цього сезону, і відчуває тиск, що принаймні одну з них потрібно видати заміж”.

Розамунда Лі: “Красива, марнославна та прагне догодити своїй матері, Розамунда — старша та найцінніша донька Арамінти. Цього сезону Розамунда націлилася на Бенедикта Бріджертона і сповнена рішучості отримати те, чого вона хоче”.

Посі Лі: “Молодша сестра Розамунди, також дебютує цього року. Але її мати рідко звертає увагу на Посі, оскільки вона дуже балакуча та надто доброзичлива”.

Фахівці ГУР спільно з Міністерством закордонних справ України посприяли евакуювання українців з території Сирії.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.