«Я ґвалтівник», — зізнався чоловік жінки, яку ґвалтували протягом десяти років

Джерело: BBC News

Домінік Пеліко, 71-річний чоловік, якого звинувачують у підсипанні наркотиків своїй дружині та вербуванні десятків чоловіків для її ґвалтування протягом понад 10 років, визнав усі висунуті проти нього звинувачення.

“Я ґвалтівник, як і інші в цій кімнаті”, – сказав він про себе та про 50 інших чоловіків, яких звинувачують у зґвалтуванні.

Лише 15 із 50 обвинувачених визнали свою вину, до того ж більшість стверджують, що брали участь лише в статевих актах.

“Вона цього не заслужила. Я був дуже щасливий з нею”, – сказав Домінік про свою дружину.

Жизель, якій дали можливість відповісти невдовзі після цього, сказала: 

“Мені важко це слухати. Протягом 50 років я жила з людиною, яка, як я ніколи не уявляла, може бути здатна на таке. Я довіряла йому повністю”.

Чоловіка також запитали про тисячі відео, які він зняв, на яких чоловіки знущаються над його непритомною дружиною. Він сказав, що знімав їх частково для “задоволення”, але також “для страхування, оскільки сьогодні завдяки [відеозаписам] ми змогли знайти людей, які брали в цьому участь”.

Його запитали, чому він не зміг знайти в собі бажання припинити жорстоке поводження з жінкою, навіть після того, як в неї почалися проблеми зі здоров’ям.

“Я намагався припинити, але моя залежність була сильнішою, потреба зростала. Я намагався її заспокоїти, я зрадив її довіру. Мені слід було зупинитися раніше, насправді я взагалі не повинен був починати”, – сказав він.

Домініка Пеліко також звинувачують у жорстокому поводженні зі своєю донькою Керолайн після того, як на його ноутбуці були знайдені її напівоголені фотографії. Раніше він це заперечував, а у вівторок також заявив, що ніколи не чіпав своїх онуків.

Що передувало?

71-річного Домініка Пеліко судять разом із 50 іншими чоловіками, звинуваченими у зґвалтуванні 72-річної Жизель Пеліко. Відомо, що чоловік підсипав їй наркотики та запрошував понад 80 інших чоловіків зґвалтувати її в їхньому домі протягом десяти років.

Чоловіки, які ймовірно зґвалтували її, були у віці від 26 до 73 років. Серед заарештованих є депутат місцевої ради, журналіст, колишній поліціянт, тюремний охоронець, військовий, пожежник і державний службовець.

Домініка Пеліко викрили лише тоді, коли охоронець спіймав його на зніманні жіночих спідниць в супермаркеті. Тоді його заарештували і виявили злочини, які він скоював проти своєї дружини, з якою проживав 50 років.

Детективи виявили на USB-накопичувачі файл із позначкою “Abuses”. Він містив близько 20 000 зображень і фільмів, на яких його дружину зґвалтували до 100 разів. На суді в Авіньйоні Жизель Пеліко заявила, що поліція “врятувала мені життя”. Коли показали докази зґвалтувань, за її словами, її світ “розвалився”.

Жизель Пеліко отримала широку підтримку за її сміливість, оскільки вона погодилась,  щоб суд відбувався публічно, а не за закритими дверима.

Пара мала трьох дітей і семеро онуків.

Колишнього співробітника ЦРУ (Центральне розвідувальне управління США), який накачував наркотиками й піддавав сексуальному насильству десятки жінок, засудили до 30 років ув’язнення.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.