У більшості областей без опадів, повітря прогріється до +32 градусів: прогноз погоди на 19 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у середу, 19 липня, фактично по всій Україні збережеться суха погода. Дощитиме лише у двох регіонах.

Сьогодні вдень опади у вигляді короткочасного дощу та грози очікуються на Закарпатті та Прикарпатті. У решті областей – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер переважно північно-західний 5-10 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від +23 до +28 градусів, а на півдні від +27 до +32.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Вдень у столиці +25…+27 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

  • По частині південної Європи та північно-західної Африки прокотилася хвиля спеки, яка може побити рекордні температури найближчими днями.

Віцепрем’єрка Молдови Крістіна Герасимова заявила, що Росія вклала близько 100 мільйонів євро для зірвання виборів і референдуму щодо вступу країни до ЄС. 

Уночі 19 жовтня російські окупаційні війська безпілотниками атакували енергооб’єкти у Сумській області. Унаслідок атаки десятки тисяч жителів без світла, в регіоні вводять аварійні графіки.

Уночі 19 жовтня російське місто Брянськ атакували безпілотники. Місцеві жителі стверджують, що під атакою опинився завод “Кремній ЕЛ”, де виготовляють мікроелектроніку.

КМВА повідомила нові деталі про наслідки нічної атаки безпілотників на столицю.

Куба опинилась без електроенергії унаслідок виходу з ладу головної електростанції країни. Без світла залишились 10 000 000 осіб.