У Повітряних силах зреагували на заяву Безуглої про звільнення з оборонного комітету

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

У ПС ЗСУ прокоментували рішення народної обраниці Мар’яни Безуглої звільнитись з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки та оборони.

Повітряні сили висловили Безуглій “безмежну вдячність” за те, що вона “конструктивно” критикувала їхній вид Збройних сил і побажали успіху на новому робочому місці.

Як відомо, увечері 17 вересня нардепка опублікувала заяву про звільнення з оборонного комітету парламенту, звідки її раніше не одноразово намагались звільнити колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Читачі звинуватили Мар’яну Безуглу у зливі інформації ворогу та зриві ротацій на лінії фронту

Це сталось після того, як глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія виніс пропозицію звільнити Безуглу з оборонного комітету і перевести у комітет з питань зовнішньої політики.

Зауважимо, що Безугла часто критикує військове командування України, зокрема й Повітряні сили. Так, наприкінці серпня нардепка звинуватила на той час командувача ПС ЗСУ Миколу Олещука у тому, що він нібито приховує авіакатастрофу з F-16, яка сталась під час масованого ракетного удару РФ.

Олещук відповів на критику народної обраниці, звинувативши її у тому, що вона працює на російську пропаганду і закликав не заважати воювати. Того ж дня Олещука звільнили з посади командувача ПС ЗСУ.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.