Вночі окупанти атакували Київ безпілотниками: є займання багатоповерхівки

Джерело: КМВА

Вночі 26 вересня війська РФ атакували “шахедами” столицю. Не обійшлось без наслідків.

За повідомленням КМВА, унаслідок атаки сталось займання на першому поверсі п’ятиповерхового будинку у Печерському районі.

Згодом стало відомо, що внаслідок атаки у пошкодженому будинку сталась розгерметизація труби, що і призвело до займання.

Також пошкоджено близько 20 автівок, уламки “шахеда” впали на територію дитячого садочка.

Попередньо, внаслідок атаки РФ постраждала дитини. З численними ранами її госпіталізували.

Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США схвалило новий вид ліків для лікування шизофренії.

У п’ятницю ввечері, 27 вересня, в інтернет-каналах поширили інформацію про те, що чоловіки у балаклавах нібито “захопили” столичний ТРЦ “Sky Moll”. Однак правоохоронці спростували інформацію.

Наступного року НАТО створить нове сухопутне командування поблизу кордону з Росією у Фінляндії, якому буде доручено керувати операціями сухопутних сил альянсу в Північній Європі в разі війни.

Міністерство охорони здоров’я затвердило перелік хвороб і станів, за яких призначатиметься застосування ліків з медичного канабісу.

Колишньому вчителю фізкультури повідомили про підозру у ґвалтуванні та розбещенні хлопчиків у Харкові. Правоохоронці заявили, що згодом він “сховався” у монастирі на Тернопільщині.