Трамп все ж зустрінеться з Зеленським сьогодні

Джерело: журналіст Остап Яриш

Кандидат на пост президента США Дональд Трамп все ж зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським. Зустріч очікується вранці 27 вересня.

Трамп сам підтвердив те, що зустріч з Зеленським відбудеться. У своїй соцмережі TruthSocial він спершу опублікував лист від заступника посла України у США, в якому український президент закликав до зустрічі.

Згодом він повідомив, що зустрінеться з Володимиром Зеленським 27 вересня о 9:45 (16:45 за київським часом) у Нью-Йорку, в будівлі Trump Tower.

Варто зауважити, що зустріч Зеленського з Трампом анонсувалась ще до початку візиту українського президента у США. Сам Трамп також не заперечував ймовірність зустрічі.

Водночас коли Зеленський вже прибув до США, у штабі Трампа повідомили, що не було жодних офіційних домовленостей про зустріч політиків. Щобільше, Трамп зробив кілька різких заяв про Зеленського та російсько-українську війну.

Зокрема Зеленського він назвав “величним торговцем”, який виманює грошову допомогу у США, звинуватив українського президента у відмові домовлятись з РФ  та висловив впевненість у тому, Росія переможе у війні проти України.

У Кривому Розі в результаті ракетного удару по районному управлінню поліції загинула жінка.

За словами джерел Bloomberg, військове постачання України в наступному році під загрозою, оскільки деякі союзники намагаються забезпечити фінансування, а інші ухиляються від його збільшення.

В американській розвідці вважають, що дозвіл Україні на використання західних ракет для ударів по РФ може спровокувати силову відповідь Кремля, при цьому не змінить хід війни.

Репер Шон Комбз,  який виступає під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy хоче дати свідчення на кримінальному процесі за звинуваченням у секс-торгівлі та рекеті, за словами його адвоката.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у багатьох областях України все ще потішить теплом, але…