Португальський художник створив роботу, присвячену Дню захисників і захисниць України

Джерело: МЗС України/Instagram

Португальський художник на піску Вітор Рапозо створив роботу з нагоди Дня захисників і захисниць України.

У МЗС України розповіли, що художник зробив цей малюнок, “щоби подякувати тим, хто захищає нашу свободу, а також розповісти про волю як унікальну силу українців”.

Джерело: МЗС України/Instagram

“Наша філософія та здатність робити неможливе можливим завдяки волі не лише розповідає світові більше про нас, українців. Такий стиль життя має потенціал стати популярним серед мільйонів іноземців як мотивація долати труднощі та йти вперед. Дякуємо Португалії та португальцям за підтримку України!”, – додали в МЗС.

Це уже сьомий твір Вітора Рапозо, присвячений Україні.

Джерело: МЗС України/Instagram

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Vitor Raposo🇵🇹🐕🐬🌊 (@vitinha_rr)

У Великій Британії на аукціоні продали пасмо волосся піонерки медсестринства Флоренс Найтінгейл за понад 3,6 тисячі фунтів стерлінгів.

1 жовтня литовський Сейм денонсував три пов’язані з економічною співпрацею міжнародні угоди між Литвою, Росією та Білоруссю.

Офіс Генпрокурора повідомив про початок розслідування розстрілу 16 українських військовополонених на Покровському напрямку. Це наймасовіший відомий випадок розстрілу українських військовополонених на лінії фронту.

Троє дітей отримали ножові поранення в результаті нападу в дитячому садку у швейцарському місті Цюрих.

Найбільший у світі виробник чипів компанія Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) та південнокорейський техгігант Samsung Electronics ведуть перемовини з представниками влади ОАЕ щодо будівництва в країні “мегазаводів” із виробництва чипів.