Міллі Боббі Браун та Джейк Бон Джові відгуляли весілля в Італії

Джерело: Page Six

Британська акторка, зірка серіалу “Дивні дива” Міллі Боббі Браун та син рокера Джона Бон Джові – Джейк через чотири місяці після таємного шлюбу у США влаштували святкування в італійській Тоскані.

Як зазначається, пара провела урочисту церемонію з повторним обміном клятвами та вечірку, яка тривала впродовж 4 днів.

Фото: соцмережі

За дні святкування Міллі змінила кілька суконь. Зокрема, до вівтаря вона пішла у мереживній сукні від ізраїльського бренду Galia Lahav із глибоким декольте та довгим шлейфом.

На сімейній ж вечері акторка з’явилася у вінтажній сукні Valentino 1993 року, тоді як для танців обрала мереживну сукню Oscar de la Renta. Під кінець весілля Міллі була в атласній мінісукні від Galia Lahav.

Фото: соцмережі

Своєю чергою, Джейк і батьки молодят обрали кремові смокінги від Tom Ford.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

  • Зірка серіалу “Дивні дива” Міллі Боббі Браун та її чоловік, актор Джейк Бон Джові, готуються до урочистої церемонії одруження за участю друзів і колег.

Дослідження американських вчених виявило зв’язок між робочим спілкуванням у неробочий час і підвищеним вигоранням працівників. 

Програма російського відеохостингу Rutube зникла з магазину додатків для Android Google Play.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 4 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

У своєму заповіті данський магнат з виробництва масла Ларс Еміль Бруун зазначив, що його величезна колекція монет, банкнот та медалей, яку він збирав понад 60 років, мала залишатися недоторканною на випадок знищення національної колекції Данії. І лише через століття колекцію можна було б продати на користь його нащадків. 

Україна вже отримала понад третину з 500 тисяч боєприпасів, які мають бути передані в рамках чеської ініціативи до кінця року, повідомив посол України в Чехії Василь Зварич.