Напередодні виходу мемуарів Аль Пачіно розповів, що ледь не помер у 2020 році

Джерело: New York Times

Американський актор італійського походження Аль Пачіно, відомий ролями у фільмах “Хрещений батько”, “Запах жінки”, “Дім Ґуччі”, напередодні виходу автобіографічної книжки розповів, що під час пандемії COVID-19 був за крок від смерті.

“Те, що сталося, полягало в тому, що я почувався погано – надзвичайно погано. Потім у мене була лихоманка, зневоднення і все таке. Тож я знайшов когось, хто запросив медсестру для гідратації. Я сидів у своєму будинку. Я помирав. Щось типу того. У мене не було пульсу. За лічені хвилини вони були на місці –  швидка допомога перед моїм будинком. Навколо мене було близько шести парамедиків у тій вітальні, і було двоє лікарів. Вони були одягнені в таке вбрання, яке виглядало так, ніби вони прийшли з космосу чи щось таке. Було шоком розплющити очі й побачити це. Всі були навколо мене, і вони сказали: “Він повернувся. Він тут”, – поділився актор.

Знаменитість зізнався, що памʼятає, що бачив у ті секунди.

“Я не бачив ні білого світла, ні чогось іншого. Там нічого немає. Як каже Гамлет, “бути чи не бути”, невідома країна, звідки не повертається жоден мандрівник”. І він каже два слова: “більше нічого”. Тож не було більше нічого. Ти просто йдеш. Я ніколи в житті не думав про це”, – сказав Пачіно.

У пресрелізі автобіографічна книжка описується як “мемуари людини, якій більше нічого боятися і нічого приховувати”.

У мемуарах розповідатиметься про дитинство актора в Нью-Йорку, його виховання з “людяною, але психічно нездоровою матір’ю та її батьками”, його команду друзів у Бронксі, а також роки, які він провів, навчаючись у легендарній Вищій школі сценічних мистецтв Нью-Йорка.

Аль Пачіно також розповість про свою роботу на авангардній театральній сцені Нью-Йорка в 1960-х і 1970-х роках, до його великого кінопрориву з фільмами “Паніка в Нідл Парк”, “Хрещений батько”, “Хрещений батько 2”, “Серпіко” та “Собачий полудень”.

Згідно зі звітом Управління ООН з наркотиків та злочинності (UNODC), впливові злочинні угруповання в Південно-Східній Азії активно використовують месенджер Telegram для здійснення широкомасштабної незаконної діяльності. 

У Костянтинівці Донецької області рятувальники протягом майже двох діб гасили пожежу, що виникла внаслідок атаки російських військ.

Вірус пташиного грипу типу H5N1 став причиною смерті 47 тигрів, трьох левів і пантери у зоопарках В’єтнаму.

У Києві повідомили про підозру чоловіку, котрий щосили вдарив пуделя ногою по голові. За жорстоке поводження з твариною йому загрожує тривалий термін ув’язнення.

Вчені з Китаю розробили нитку для хірургічного шва, яка прискорює загоєння ран і знижує ризик інфекції завдяки електростимуляції. Новий шовний матеріал генерує електричний заряд під час навантаження, що відбувається під час руху, допомагаючи загоєнню тканин.