В Україну прибуло керівництво авіакомпанії Ryanair для обговорення відновлення польотів після війни

Джерело: пресслужба аеропорту “Бориспіль”.

Керівництво найбільшої європейської авіакомпанії Ryanair прибуло до України, аби провести перемовини щодо відновлення польотів після закінчення війни. Делегація зустрілася з керівництвом міжнародного аеропорту “Бориспіль”.

Зустріч пройшла в аеропорту Бориспіль. Серед представників європейської компанії – головний виконавчий директор групи Ryanair Group Майкл О’Лірі, головний виконавчий директор Ryanair DAC Едді Вілсон та комерційний директор Ryanair DAC Джейсон МакГіннес.

Вони прибули до України “Укрзалізницею”.

“Розпочалася напружена робота: детально обговорюємо партнерство між авіакомпанією Ryanair та аеропортом “Бориспіль” стосовно заявленого стратегічного плану авіакомпанії щодо швидкого відновлення авіаперевезень, одразу після перемоги України та підтвердження EASA (Європейське агентство авіаційної безпеки ред.) про безпеку польотів в українському небі”, – зазначили у пресслужбі аеропорту.

Війська РФ прорвалися на південь від Селидового до села Вишневе. Якщо вони його захоплять, можуть частково оточити Селидове. Аналітики наголосили, що захоплення Селидового наблизило б російські війська до головної мети — Покровська.

Український захисник, ветеран російсько-української війни Олександр Будько на псевдо “Терен”, котрий зазнав складного поранення на фронті, у результаті якого йому ампутували обидві нижні кінцівки до колін, у своєму зверненні розкритикував надмірну бюрократію при отриманні необхідних протезних комплектуючих. Попри обіцянки влади, система залишається складною та знеособленою, вимагаючи від ветеранів додаткових зусиль для отримання допомоги.

Начальник Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Ничік повідомив, що у регіоні відбудували ще один зруйнований російськими військами міст.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак на запитання щодо ситуації із корупцією в Україні заявив, що, мовляв, це так Росія намагається заплямувати імідж української влади.

Українці змушені змінювати харчові звички та економити на продуктах внаслідок війни. Згідно з дослідженням, майже половина українців (49%) повідомляє про зміни у своїх харчових звичках з початку повномасштабного вторгнення.