Цього тижня Байден відвідає Німеччину, де зустрінеться з Шольцом, Макроном і Стармером

Джерело: CNN

Цього тижня президент США Джо Байден відвідає Берлін, де зустрінеться з лідерами трьох країн Європи.

За повідомленням джерел CNN, Байден зустрінеться з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, президентом Франції Емманюелем Макроном та прем’єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером.

Разом лідери чотирьох держав обговорять подальшу підтримку України у боротьбі з російським агресором.

Політики планували зустрітись у Берліні з Президентом України Володимиром Зеленським ще минулого тижня, 12 жовтня, у межах засідання Рамштайн, однак тоді через ураган “Мілтон” Байдену довелось скасувати візит до Європи, відтак скасували і саміт.

США, Німеччина, Франція та Велика Британія є одними з найбільших постачальників озброєння Україні.

Взуттєва компанія Crocs напередодні другого сезону “Гра в кальмара” зробила колаборацію з серіалом від Netflix. 

Казахстан вирішив утриматися від членства в БРІКС у найближчому майбутньому, хоча пропозиції щодо вступу країни активно розглядаються. Про це повідомив радник президента Казахстану Берік Уалі, зазначивши, що пропозиції щодо приєднання ретельно аналізуються з огляду на національні інтереси.

Виконавець головної ролі у новому фільмі про Дональда Трампа заявив, що колишній президент США “повинен бути вдячний” за те, що він дає “складний, тривимірний погляд” на його життя.

Державне ЗМІ КНДР повідомило, що близько 1,4 млн північнокорейців висловили бажання мобілізуватись до армії на тлі посилення напруги з сусідньою Південною Кореєю.

В телеграмі обліковий запис @reserveplusbot, створений під виглядом бота, який імітує технічну підтримку “Резерв+”, поширює небезпечні повідомлення.