Російський Брянськ атакували БпЛА: мешканці пишуть про пожежу на заводі мікроелектроніки

Джерело: ASTRA

Уночі 19 жовтня російське місто Брянськ атакували безпілотники. Місцеві жителі стверджують, що під атакою опинився завод “Кремній ЕЛ”, де виготовляють мікроелектроніку.

Місцева влада підтверджує атаку безпілотників на регіон. Зокрема губернатор повідомив про збиття чотирьох БпЛА, один з яких влетів у нежитлову будівлю.

“Завдяки злагодженій роботі всіх служб, займання не допущено. Постраждалих немає”, – повідомив він.

Натомість місцеві жителі у соцмережах пишуть, що безпілотники атакували місцевий завод “Кремній ЕЛ”.

На опублікованих фото та відео помітно вибухи.

“Кремній ЕЛ” – один з найбільших російських виробників мікроелектроніки. Тут, зокрема, виготовляють деталі для систем ППО “Панцир” та ракетних комплексів “Іскандер”.

На мітингу в Детройті 18 жовтня кандидат у президенти США Дональд Трамп на 20 хвилин залишився без мікрофона. 

Відомий освітянин, директор однієї зі шкіл Києва Дмитро Ламза опинився у розшуку ТЦК, хоча оновлював дані та отримав відстрочку. Чоловік звинувачує у цьому Укрпошту.

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро підтвердив плани щодо передачі винищувачів Dassault Mirage-2000 на початку 2025 року та навчання українських пілотів для їх експлуатації. Це він оголосив під час спільної пресконференції з головою МЗС України Андрієм Сибігою.

З вечора 18 жовтня російські окупанти розпочали чергову масовану атаку по Україні, випустивши загалом понад сотню повітряних засобів.

У тимчасово окупованому Луганську підірвали автівку з російським майором Дмитром Первухою. Він загинув.