Facebook і Instagram розпочали боротьбу з шахрайською рекламою зі знаменитостями

Джерело: BBC News

Власник соціальних мереж Facebook та Instagram Meta запровадить технологію розпізнавання облич в боротьбі з шахраями, які обманом використовують знаменитостей у своїй рекламі.

Ілон Маск і експерт з особистих фінансів Мартін Льюїс є одними з тих, хто став жертвою таких шахраїв, які зазвичай рекламують інвестиційні схеми та криптовалюти.

Раніше Льюїс розповів, що щодня отримує “незліченну кількість” повідомлень про те, що його ім’я та обличчя використовують у шахрайських рекламах.

Meta вже використовує систему перегляду реклами, яка використовує штучний інтелект (ШІ) для виявлення підроблених реклам знаменитостей, але тепер намагається посилити її за допомогою технології розпізнавання облич.

Якщо буде підтверджено, що зображення збігається, а реклама є шахрайською, її автоматично буде видалено.

У Франції триває судовий процес щодо численних зґвалтувань, в центрі якого опинилася 72-річна Жизель Пеліко — жінка вперше виступила зі свідченнями. За її словами, вона не може зрозуміти, як її колишній чоловік Домінік Пеліко, якого вона колись вважала “ідеальним чоловіком”, міг так жорстоко зрадити її.

Велика Британія та Німеччина в середу, 23 жовтня, підписали “визначну оборонну угоду”, спрямовану на посилення безпеки, інвестицій і робочих місць.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що гроші, які мали б піти на соціальні виплати українським біженцям у Німеччині, слід віддавати напряму Україні.

Проблема адаптації ветеранів та ветеранок з інвалідністю гостро стоїть на порядку денному суспільства сьогодні –…

Людство вперше у своїй історії порушило рівновагу колообіг води у світі, що спричиняє водний дефіцит, завдає шкоди економіці та загалом людському життю.