«Крим – це Україна» – український патріот зняв прапор «Вагнер» з гори Ай Петрі, встановлений російським найманцем

Джерело: Дмитро Кухарчук/Telegram

Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук повідомив, що російський найманець з “Вагнер” під час відпустки встановив прапор ПВК на горі Ай Петрі у тимчасово окупованому Криму.

Одначе, місцеві мешканці нагадали, що Крим – це Україна.

Український патріот Дмитро (інших деталей не повідомляємо з міркувань безпеки – ред.) вирішив піднятися на гору та забрати ворожий символ, аби вкотре засвідчити незламність кримчан, котрі досі перебувають під тимчасовою російською окупацією.

Дмитро скинув прапор російських найманців, викинувши його на смітник.

Слава Україні! Сьогодні піднявся на Ай Петрі і викинув цю ганчірку на смітник. Азов, сім’я, сила!, – мовиться у дописі.

Зауважимо, нещодавно Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів про намір повернути незаконно анексований Росією Крим.

“Як тільки у мене будуть засоби, я щось зроблю [щоб повернути Крим – ред.]. Мені плювати — ніхто мене не зупинить”, – наголосив він.

Своєю чергою, у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій закликали громадян долучатися до створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України, зокрема працівників освітньої та медичної галузей.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.