У більшості регіонів дощі та грози: прогноз погоди на 25 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 25 липня, у більшості областей України дощі та грози.

Сьогодні на заході, півночі. більшості центральних та Одеській області – короткочасні дощі та грози. На Закарпатті та Прикарпатті місцями значні дощі.

У решті областей – без опадів.

Вітер південний, південно-західний 7-12 м/с, вдень в західних, місцями в північних, центральних та південних областях пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від +27 до +32 градусів. На півдні Одещини повітря прогріється до +35 градусів. На крайньому заході очікується +24…+29 градусів, а у Карпатах – +20…+25.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, вдень короткочасний дощ з грозою. Вітер південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вдень у столиці +28…+30 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Наступного тижня демократка Камала Гарріс вперше проведе передвиборчу кампанію з Бараком і Мішель Обамою на окремих заходах, повідомив високопоставлений представник кампанії.

Бразилійський футболіст та захисник донецького “Шахтаря” Вінісіус Тобіас набив тату на честь новонародженої доньки, однак після тесту ДНК виявив, що він не є батьком.

Воїни ЗСУ та спецпризначенці ГУР звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

У Південній Каліфорнії викрили та заарештували чоловіка, який за допомогою дрона доставляв фентаніл та інші наркотики своїм клієнтам.

Британський ІТ-інженер Джеймс Хоуеллс подав до суду на міську раду Ньюпорта про відшкодування близько 647 мільйонів доларів США після того, як він випадково викинув жорсткий диск із 8 тисячами біткоїнів.