Попри заборону, новий логотип Х встановили на головному офісі у Сан-Франциско: поліція міста розпочала розслідування

Джерело: Euronews

У Сан-Франциско порушили скаргу та розпочали розслідування через великий знак X, який був встановлений на вершині будівлі в центрі міста, де колись був Twitter.

Новий металевий логотип Х з’явився після того, як поліція Сан-Франциско заборонила робітникам прибрати логотип “пташку” з будівлі, заявивши, що вони не мали відповідних дозволів і не заклеїли тротуар, щоб забезпечити пішоходів, якщо що-небудь впало б.

Патрік Ханнан, речник Департаменту будівельної інспекції, сказав, що дозволи не потрібні для видалення літер або символів із зовнішньої вивіски будівлі. Але будь-яка заміна літер або символів потребуватиме дозволу, щоб забезпечити “відповідність історичному характеру будівлі” та переконатися, що вивіска надійна і безпечно встановлена.

“Для встановлення цього знаку також необхідна перевірка та погодження планування. Місто відкриває скаргу та починає розслідування”, – сказав він.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі офіційно завила, що не визнає результатів парламентських виборів у країні.

Війська РФ прорвалися на південь від Селидового до села Вишневе. Якщо вони його захоплять, можуть частково оточити Селидове. Аналітики наголосили, що захоплення Селидового наблизило б російські війська до головної мети — Покровська.

Український захисник, ветеран російсько-української війни Олександр Будько на псевдо “Терен”, котрий зазнав складного поранення на фронті, у результаті якого йому ампутували обидві нижні кінцівки до колін, у своєму зверненні розкритикував надмірну бюрократію при отриманні необхідних протезних комплектуючих. Попри обіцянки влади, система залишається складною та знеособленою, вимагаючи від ветеранів додаткових зусиль для отримання допомоги.

Начальник Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Ничік повідомив, що у регіоні відбудували ще один зруйнований російськими військами міст.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак на запитання щодо ситуації із корупцією в Україні заявив, що, мовляв, це так Росія намагається заплямувати імідж української влади.