Індія виявила «порушення» у виробника сиропу від кашлю, пов’язані зі смертями в Камеруні

Джерело: Reuters

Індія виявила порушення, пов’язані з виробничою та лабораторною практикою у виробника ліків Riemann Labs, чий сироп від кашлю  пов’язаний зі смертю дітей у Камеруні.

Влада посилила перевірку виробників ліків після того, як деякі сиропи від кашлю, виготовлені в Індії, спричинили смерть десятків дітей за кордоном.

Раджеш Бгатія, один із трьох директорів Riemann Labs, раніше сказав Reuters, що не знав про це.

Це четвертий індійський виробник сиропу від кашлю, який припинив виробництво після того, як регулятори виявили недоліки.

Регулятори перевірили виробничий підрозділ компанії в штаті Мадхья-Прадеш і видали повідомлення після виявлення недоліків.

“Виявлено деякі порушення належної виробничої практики та належної лабораторної практики”, – сказав Судам Хаде, контролер із наркотиків штату.

Він додав, що зразки всіх продуктів компанії відправлено на тестування і подальші дії буде вжито на підставі його результатів.

Уряд повідомив парламенту у вівторок, 31 липня, що Riemann Labs отримав вказівку припинити виробництво після перевірок федеральними та державними регуляторами.

Riemann Labs ідентифіковано як виробник сиропу від кашлю Naturcold.

Тамтешня влада пов’язала партію із загибеллю принаймні шести дітей у Камеруні. Однак деякі ЗМІ повідомили про загибель 12 дітей.

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.