У Google створили інструмент для видалення особистих даних користувачів

Джерело: Forbes

У Google запустили інструмент для відстежування та видалення користувачами результатів пошуків про себе. Нова функція охоплює неправдиву інформацію, небажані контактні дані або випадки порушення авторських прав.

Новий інструмент буде збирати результати пошуку про користувачів на персональній інформаційній панелі. Тоді користувачі зможуть відстежувати, отримувати сповіщення про надходження нової інформації під час пошуку та робити запит на видалення.

Техногігант зазначив, що з новим інструментом процес видалення особистої інформації буде простішим щодо неправдивої інформації, небажаних контактних даних, зокрема адрес чи номер телефону, або порушення авторських прав.

Натомість для випадків з неточним або образливим контентом треба буде робити запит до Google.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.