Через спеку споживання електроенергії зросло на 6,4% – «Укренерго»

Джерело: “Укренерго”

Через підвищення температури повітря рівень споживання електроенергії продовжує зростати.

Зокрема, станом на 15:00 температура майже така сама, як і вчора о цій годині. Різниця в 1-2˚С, залежно від регіону. А споживання вже збільшилось на 6,4%.

“Одночасне увімкнення десятків тисяч кондиціонерів перевантажує енергосистему. Щоб покрити зростаючий попит, маємо залучати додаткові потужності, але масштабні ремонти на низці електростанцій роблять ці можливості обмеженими”, – зазначили у Міненерго.

Відтак закликали українців ощадливо споживати електроенергію в ці спекотні дні й охолоджувати приміщення кондиціонерами не нижче 23˚С.

Внаслідок вечірньої атаки РФ по багатоповерхівці Києва вже відомо, що є загиблий та поранені.

Адміністратор NASA Білл Нельсон у п’ятницю, 25 жовтня закликав розслідувати дані ЗМІ про те, що засновник SpaceX Ілон Маск і президент Росії Володимир Путін підтримують регулярні контакти з кінця 2022 року.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, ворог атакував українську столицю. Зафіксовано влучання у багатоповерхівку Києва.

За даними ЗМІ, китайський автовиробник Great Wall Motors розширює потужність своєї складальної лінії в Росії до 200 000 автомобілів з наступного року, прагнучи збільшити свою частку на російському автомобільному ринку.

Представники Гонконгу розповіли, що вони вперше виявили скам’янілості динозаврів у місті, на віддаленому та безлюдному острові.