Алі Лорак запросили суддею в російське шоу «Ты супер!», де змагатимуться діти з дитбудинків

Джерело: “Детектор Медіа

Співачка Ані Лорак, уродженка України, стане суддею на російському шоу “Ты супер!”. Вона буде зніматися в цій ролі разом із композитором Ігорем Крутим, актором Олексієм Воробйовим та співачкою Люсею Чеботіною.

“Коли співають діти, я одразу згадую своє дитинство і перші кроки до великої сцени. Тому я їх розумію, як ніхто, і сподіваюся, що на проєкті стану для них другом, який допоможе їм знайти себе, свій стиль і піти вперед у правильному напрямку”, – прокоментувала свою участь співачка.

Учасниками шоу стануть діти, які залишилися без батьківської опіки. Тобто конкурсантів набирають із дитячих будинків, шкіл-інтернатів та навіть із прийомних сімей.

Скриншот: НТВ

Видання припустило, що учасниками цієї програми цілком можуть стати депортовані українські діти.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.