Електрогітару Курта Кобейна виставлять на аукціон

Джерело: Euronews Culture

Електрогітару, яка колись належала солісту рок-гурту “Nirvana” Курту Кобейну, продадуть на аукціоні Kruse GWS цього місяця разом з іншими особистими речами.

Очікується, що електрична гітара Teisco Del Ray EV-2T з автографом Кобейна буде продана за понад 200 тисяч доларів США.

Фото: Euronews Culture

Фото: Kruse GWS Auctions

При цьому очікується, що вартість виставленої на аукціон акустичної гітари фронтмена рок-гурту, на якій він грав під час концертного альбому “MTV Unplugged in New York” у 1994 році, буде набагато вищою за ціну його електрогітари.

На аукціоні також будуть представлені каракулі, рукописна примітка, фото і окуляри для плавання лідера “Nirvana”.

Варто зауважити, що Kruse GWS є частиною аукціону “The Artifacts of Hollywood & Music Auction”, до якого входять понад 350 лотів речей Джона Леннона, Шер, Брюса Лі, Ракель Велч та Елвіса Преслі.

З речей Преслі на розпродаж будуть виставлені його виготовлений під замовлення діамантовий перстень “TCB”, сонцезахисні окуляри Derbi Dark Bronze та 14-каратна золота медаль Святого Христофера “Heartbreak Hotel”. Унікальним лотом аукціону стане інтернет-домен Преслі, який оцінюється у 100 тисяч доларів США.

Аукціон Kruse GWS запланований на 26 серпня в онлайн-форматі.

Велика Британія заборонила супермоделі Наомі Кемпбелл бути довіреною особою благодійної організації після того, як розслідування виявило, що кошти, зібрані на добрі справи, використовувалися на “нерозумні витрати”.

У Києві спостерігається різке зменшення чисельності горобців, яке сталося через косіння трави і “гламуризацію” столичних парків.

Понад 3600 хімічних речовин, дозволених для контакту з харчовими продуктами в упаковці, кухонному посуді або харчовому обладнанні, виявили в організмі людини, про що свідчить нове дослідження.

Станом на 16:00 в суботу, 28 вересня, на даний час по всій лінії фронту відбулося 66 атак. Основні зусилля окупанти і далі прикладають на Покровському напрямку, де провели третину від усіх атак на території України. Окрім того, окупанти активно діють на Лиманському, Курахівському та Времівському напрямках.

Сьогодні, 28 вересня, у Козачій Лопані Харківської області російські війська дроном атакували цивільну автівку, внаслідок чого загинув суддя, а ще три жінки поранені.