Нова хвиля лісових пожеж у Греції спричинила смерть 18 осіб – Reuters

Джерело: Reuters

У вівторок, 22 серпня, неподалік грецького села Авантас на півночі країни, де кілька днів тривають лісові пожежі, знайшли 18 обгорілих тіл.

“Зважаючи на те, що жодних повідомлень про зникнення мешканців з сусідніх районів не надходило, перевіряється можливість того, що це люди, які незаконно в’їхали в країну”, – пояснили у пожежній службі.

При цьому у виданні зауважили, що регіон Еврос є популярним маршрутом серед мігрантів, які перетинають однойменну річку з Туреччини до Греції.

“По всій території, де сталася пожежа, тривають пошукові роботи”, – запевнили рятувальники.

У світі 16 % підлітків стають об’єктами кібербулінгу, тобто зазнають приниження й залякування через інтернет. Тоді як майже 12 % підлітків визнали, що самі булили когось онлайн.

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк поінформував про втрати ворога за вересень. Зокрема за місяць втрати російських військ в Україні становлять 38130 особового складу.

Лікарі КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” нагадали киянам про важливість регулярної вакцинації домашніх тварин від сказу, аби запобігти поширенню цього небезпечного захворювання.

Росія ризикує піти шляхом повернення до репресивних сталінських практик, і відновлення демократії в країні може зайняти кілька поколінь, заявили учасники міжнародної конференції у Вільнюсі, присвяченої пам’яті Леонідаса Донскіса.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 жовтня. Ситуація на Покровському і Курахівському напрямках залишається напруженою – ворог зосереджує там основні наступальні зусилля. Окрім того, росіяни сьогодні активно атакують на Лиманському напрямку.