Актор Міша Коллінз у свій день народження попросив зробити подарунок для України

Джерело: Міша Коллінз в Instagram

Американський актор Міша Коллінз, відомий серіалом “Надприродне”, у свій день народження попросив долучитись до збору коштів на розмінування України.

“Це мій день народження. Зазвичай я намагаюся нічого не робити з цього приводу, але я зрозумів, що хочу чогось у день народження… Я був би радий, якби ви зробили свій внесок у ці зусилля з розмінування, щоб допомогти врятувати мирне населення України”, – написав актор. 

Свій допис він опублікував спільно з платформою UNITED24 та залишив посилання на збір коштів.

“Це невідкладний і дуже ефектний спосіб витратити кілька доларів. Пожертвуєте для України, щоб порадувати мене у день народження?” – зазначив Коллінз.

  • 15-річний Саша з Новогригорівки (Миколаївська область), який став героєм кліпу на пісню “Crushed” гурту Imagine Dragons, з’явився на одній сцені з музикантами під час їх концерту у Варшаві.
  • З початку повномасштабного вторгнення РФ, український боксер, чемпіон світу у першій важкій вазі Олександр Усик пожертвував через платформу UNITED24 понад 12 мільйонів гривень. Частину коштів спортсмен передав на відновлення будинку в Ірпені.

Начальник штабу збройних сил Польщі Веслав Кукула заявив, що Польщі знадобиться набагато більша армія, чого може бути важко досягти, враховуючи старіння населення країни, якщо вона хоче захистити себе від війни.

Протягом дня, 5 жовтня, російські загарбники здійснили 61 обстріл прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 108 вибухів. 

Станом на 22:00 суботи, кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 147.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.